Aşağı Çiçeklidere İlkokulu
Aşağı Çiçeklidere Köyü Sumbas / OSMANİYE

VİZYON

Değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurabilen,Araştıran ve gelişip üretebilen öğrenci ve öğretmenlere sahip,Bünyesinde barındırdığı öğrencileri,öğretmenleri,idarecileri ve destek personeli ile mutlu,uyumlu ve verimli çalışan bir kurum olarak;Çevremizdeki okullardan farklı,aranan ve tercih edilen bir konuma gelmek.

MİSYON

Atatürk İlkeleri ve Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda tüm imkanlarımızı en yüksek verimde kullanarak kendine güvenen ,çağdaş,yenilikçi,ülkesini ve ülke insanını seven,birbirine saygılı,hoşgörülü olan ve her anlamda örnek olabilecek saygılı öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

1 Fen lisesi ,1 Anadolu öğretmen lisesi ,1 spor lisesi ,2 turizm ve otelcilik lisesi , 1 Sağlık lisesi ,10 Anadolu lisesi. 3 defa kızlar voleybol ilçe birinciliği 1 defa erkekler futbol ilçe ikinciliği 2 defa erkekler futbol ilçe üçüncülüğü Kızlarda satranç yarışmasında ilçe ikinciliği Şiir okuma yarışmasında ilçe ikinciliği Kitap okuma yarışmasında ilçe beşinciliği

8.30 -14.10

Soba

Öğretmen servisi bulunmamakta öğrencilerin çoğu taşımayla gelmketedir.

Okulumuz il merkezine 78 km, ilçe merkezine 24 km dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz iki dağın arasında dağınık bir yerleşim yeridir.Birbirine uzak 7 mahalleden oluşmaktadır.